Aryanic
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > چهل و ششمین جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه برگزاری شد

چهل و ششمین جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه برگزاری شد

این جلسه به ریاست جناب آقای دکتر اخباری و با حضور معاونین محترم دانشگاه، نمایندگان مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی(وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری) و روسای برخی از موسسات آموزش عالی علمی کاربردی تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن تاکید بر ماموریت گرا نمودن حوزه فعالیت مراکز آموزش علمی-کاربردی، به جایگاه ویژه و ضرورت نظارت بر این آموزشها اشاره نموده و عنوان کردند: کار اصلی ما در این دانشگاه نظارت می‌باشد.

در این جلسه ابتدا گزارش  هیات‌های نظارت و ارزیابی دانشگاه و پیشنهادهای کمیته‌های نظارت و ارزیابی استانها در خصوص برخی از مراکز مورد بررسی قرار گرفت در ادامه دبیر محترم جلسه جناب آقای جمالزاده به ارائه طرح "رتبه بندی و ارزیابی مراکز آموزش علمی-کاربردی" پرداختند.

پس از بحث و بررسی این طرح و استماع نظرات حاضرین، اجرای فاز نخست طرح تحت عنوان " خود ارزیابی مراکز آموزشی " به تصویب شورا رسید.

١١:٤٨ - ٨ مرداد ١٣٩٤    /    عدد : ١٩٦٥٧    /    تعداد نمایش : ٣١٧